FRANS HALS MUSEUM
"Het Torentje"
Wenskaart

NIEUWS
EXHIBITIE

"Schouder Draagband"


Frans Hals card

Het Frans Hals Museum in Haarlem, Nederland vierde haar 100st jubileum in 2013

Gedurende de afgelopen 19 jaar, heb ik de Klokken Toren vanaf mijn dakterras fotografisch gedocumenteerd in allerlei weersomstandigheden, seizoenen en tijden van de dag. Een selectie van deze fotos zijn gebruikt om dit kaartontwerp te maken.

10.5 x 10.5 - blanco binnen

prijs inculsief enveloppen
exclusief porto
€ 18.00 for 10

 


Open Atelier / Uitverkoop

tijdens de Haarlemse ‘ KUNSTLIJN’ 2018

 

GASTHUISVEST 23, 2011 ET,
HAARLEM CENTRUM


Vrijdag 2 november van 19.00 tot 22.00 uur

Zaterdag en zondag 3 en 4 november van 13.00 tot 17.00 uurIk neem dit gelegenheid om weer te exposeren in mijn atelier. Er is veel kunst te zien, te bewonderen en aan te schaffen.

Ik zal aanwezig zijn en wil met plezier antwoord geven op al jullie vragen over mijn werk - zowel oud en recent, werken met en op papier, 3-dimensionele work-in-progress en (landschap) aquarellen.

 


Deze "CARRIER" heb ik ontworpen omdat ik zelf iets nodig had voor het schouwen van beeldende materialen van formaten dat niet onder de arm passen.

Door de touwtjes tot zijn maximum lengte te laten, of aan beide kanten een lus te trekken en daarin een knoop maken, kan men de "CARRIER" aanpassen aan het object dat gedragen moet worden. Zo zorgt men dat er niet te veel afstand overblijft tussen de bovenkant van het object en de oksel.

Niet al te grote formaten kunnen zelf met de fiets vervoerd worden zolang er ruimte is om te trappen en te sturen. Eventueel kan men lopen met de pakket op de trap van de fiets.

Meer gewicht geeft meer stabiliteit want anders kan de pakket, van bijvoorbeeld